Spielerij in de wei

BUITEN (SPIELERIJ IN DE WEI)
In een ambiance van een echte alpenweide met alpengras,houtsnippers, hooibalen, sneeuw en meer wordt u compleet met jodelende hansen in lederhosen en Heidi’s in Dirdnls langs de verschillende spelonderdelen geleid door uw alpengids: Anton.
 
 
 
Tiroler KoemelkenTIROLER KOEMELKEN
Wie krijgt er al zittend op een krukje als eerste de emmer vol? Vind de meest efficiënte manier om de Tirolerkoe te melken en win dit spel.
 
 
 
 
Hooibalen WerpenHOOIBALEN WERPEN
Een hooibaal over een zo ver mogelijke afstand werpen, gebruik makend van een hooivork. Welk team heeft de hoogste score?
 
 
 
 
BoomstamzagenBOOMSTAMZAGEN
Om het haardvuur brandend te houden moet er hard gewerkt worden om van grote blokken hout, kleinere delen te maken. Vult u de voorraad aan?
 
 
 
 
LanglaufenLANGLAUFLOIPE
Op de speciaal voor Oktoberfeesten aangelegde skipiste proberen de verschillende tafels zo snel mogelijk de eindstreep te halen terwijl hun voeten in de bindingen van dezelfde lange langlaufski’s gehaakt zijn. Loop deze gedwongen polonaise met een flinke vaart om met het team te winnen.
 
 
 
BierfustrollenBIERFUSTROLLEN
Alleen door elkaar mentaal op te peppen en er als team voor te gaan, maak je een kans bij het intensieve ‘Bierfustrollen’. Een individu dient een bierfust over een baan van 40 meter te rollen. Ben je aan de overkant gekomen,dan moet jouw teamlid deze bierfust weer zo snel mogelijk terug zien te krijgen.
 
 
 
BierpulschuivenBIERPULSCHUIVEN
Wie schuift zijn bierpul het verst? Laat je bierpul zo dicht mogelijk aan het eind van de tafel stoppen, maar natuurlijk niet te ver!

Arrangementen

Hier staat Flash content. Download de nieuwste versie.

Get Adobe Flash player


  * = prijs op aanvraag


Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief:

Contactgegevens

IJskoud Concepts & Events
Eerste Weteringdwarsstraat 70
1017 TP Amsterdam

T: 020-6383264
F: 020-6383265
E: info@ijskoud.com