Spielerij aan tafel

Spielerij aan Tafel (Binnen)
In geheel Oostenrijkse sferen komt u binnen in de Oktoberfest Hutte! Beierse biermeisjes, houten bierfesttafels, grote bierpullen en de geur van bratwürst en rösti komen je tegemoet.
 
 
 
Tafel spijkerslaanTAFELSPIJKERSLAAN
Welke tafel laat als eerst de mega spijker verdwijnen in het eigen blok hout. Op het teken van de dirigent van het dweilorkest wordt er geslagen. Maar let op! De hamer en het blok moet na elke slag worden doorgegeven aan de buurman.
 
 
 
JodelcompetitieJODELCOMPETITIE
Na een snelle kennismaking met jodelen zullen de tafels het in de praktijk brengen en het tegen elkaar opnemen. Laat de Heidi of Geiten-Peter in u naar boven komen en jodel uw team tot jodelkampioen.
 
 
 
Schlager FestikaraokeSCHLAGERKARAOKE
In de speciale oergezellige Karaoke Schlager Bar worden de tafels één voor één uitgenodigd om hun kelen te smeren en van zich te laten horen in het Schlager Festival. De beste performances kunnen later optreden op het grote podium.
 
 
 
Würst SnackenWÜRST SNACKEN
Koekhappen is een Hollandse traditie. In de Beierse sferen van het Oktoberfeesten kunnen we er niet om heen… würst-snacken. Twee personen worden geblinddoekt, in lederhose gestoken en op tafel gezet. De rest van de tafel ‘stuurt’ het hapje met een hengel naar de mond.
 
 
 
Singing & DeiningSINGING & DEINING
Gedurende de avond maken we er een geweldig Sing along muziekfeest van! Op de tafels verschijnen songteksten van bekende meezingers en meedeiners. Als de muziek stopt, geeft de waard aan welke tafel doorgaat met zingen. Onze waard geeft punten voor volume, deinen, tekstkennis & originaliteit.

Arrangementen

Hier staat Flash content. Download de nieuwste versie.

Get Adobe Flash player


  * = prijs op aanvraag


Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief:

Contactgegevens

IJskoud Concepts & Events
Eerste Weteringdwarsstraat 70
1017 TP Amsterdam

T: 020-6383264
F: 020-6383265
E: info@ijskoud.com