Artiesten

Robbie WilliamsJust like Robbie Williams | Bekijk de video
“Just Like Robbie Williams” geeft u het gevoel dat Robbie Williams ‘himself’ in levende lijve voor u staat. Onze Robbie is knap, heeft een fantastische uitstraling, sexappeal en zet dezelfde spetterende show neer als de echte Robbie Williams! Laat u helemaal gaan op de nummers van Robbie gezongen door deze geweldige performer! Namens Robbie: ‘Let me entertain you!’. 
 
 
 
 
Dario-TijdloosDario & Tijdloos
Dario Kreuger werd geboren op 30 december 1963 te Amsterdam en startte zijn zang carrière reeds op 21 jarige leeftijd.

Zijn repertoire bestaat uit o.a. gezellige Nederlands en Engelstalige songs van persoonlijke arrangementen, die herkenbaar zijn voor het grote publiek. Een repertoire met liedjes die iedereen naar hartenlust kan meezingen.
 
 
 
 
Der HeinoDer Heino
Met zijn unieke outfit en zijn donkerbruine stemgeluid doet Heino vanaf de jaren ’70 tot heden menig hart sneller kloppen. Met nummers als “Blau, blau blüht der Enzain”, “Ein festival der Liebe” en “Du” bestormde hij de hitlijsten in alle landen ter wereld. Met deze feesthits, een lach en een traan zorgt Der Heino voor een fantastisch optreden.
 
 
 
 
 
Dr. DiscoDr. Disco
Dr. Disco is de muzikale sensatie van de 21e eeuw: een kunstenaar die zijn publiek met de allergrootste disco- en soulklassiekers meevoert naar de wereld van Disco. Dr. Disco sleurt zijn publiek onherroepelijk mee in de sfeer en het ritme.
Met Dr. Disco haalt u een waanzinnige flashback naar de heerlijke tijd van toen in huis! Met hits als “Disco Inferno”, “I’m a Soulman”, “Celebration”en “Ease on down the road” zorgt hij voor een dik half uur entertainment van topformaat. Zijn fantastische stem en outfit brengen u terug naar de seventies en eighties. U voelt zich 20 jaar jonger en werkelijk als herboren!

Arrangementen

Hier staat Flash content. Download de nieuwste versie.

Get Adobe Flash player


  * = prijs op aanvraag


Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief:

Contactgegevens

IJskoud Concepts & Events
Eerste Weteringdwarsstraat 70
1017 TP Amsterdam

T: 020-6383264
F: 020-6383265
E: info@ijskoud.com