Oktoberfeesten

Deze herfst/winter is het weer zover. In Oostenrijkse chalets, aan lange biertafels, met rondborstige bediening in lederhosen en Beierse jurkjes.

De stimmung
Dit jaar brengt de Winnaar Vakprijs Inspiratie Evenement 2008 nu ook de beroemde OktoberFeesten naar Nederland! Tijdens dit gezellige herfstfestijn komen de beste Schlager- en Tirolerformaties naar voren. Grote pullen bier, uitgedoste en deinende feestgangers bepalen de ‘stimmung’.

De Oktoberfeesten van IJskoud®
De Oktober Feesten zijn een jaarlijks terugkerend volksfeest in Duitsland. Het geldt als het grootste bierfestijn ter wereld. De OktoberFeesten van IJskoud® proberen deze typische Duitse sferen over te brengen op hun bezoekers.

De verschillende Oktoberfeestruimtes maken het mogelijk om diverse feesten te vieren. Om helemaal in de Duitse sferen te komen zijn er spelen aanwezig als onder meer bierpulschuiven, schlager karaoke, biertonnen rollen en boomstamzagen.

Feesten op z’n duits
Geheel in de Oktober Feestentraditie wordt je ontvangen door Helga’s en Antons in de Oostenrijkse chalets. Eenmaal plaatsgenomen op de bierbanken aan de lange biertafels komt iedereen al snel in de juiste sfeer door de grote pullen blond schuimend bier en de Schlagermuziek op de achtergrond. De Oktober Feesten in Wassenaar zullen niet langer onbekend blijven. Iedereen wil nog maar één ding: ‘Wir gehen nach das Oktoberfest!’

De Oktoberfeesten Winterspelen
Voor, tijdens en na het bierpullen legen is er volop de gelegenheid om aan de exclusieve Oktoberfeestspelen deel te nemen. Bierpullen werpen, Bierpulschuiven, Tap- en Adwedstrijden, Bierfietsen en Biertonnen rollen zijn een greep uit de spellen waar de koppeling met bier snel is gelegd.

Naast deze bierspellen mogen een langlaufparcours, het weisswürst hapfen, een schlager karaoke en de jodelcompetitie niet ontbreken. De Oktoberfeestspelen zorgen er voor dat iedereen gaat feesten op de OktoberFeesten van IJskoud® in plaats van het Oktoberfeest in München.

Beschikbaarheid
Van oktober 2011 tot maart 2012. Mogelijk voor groepen van 20 tot maar liefst 5.000 personen.

Openingstijden & Prijs
Van 19:00 tot 23:00 uur

Prijs vanaf: €59,- p.p. (exclusief btw en drank)

Dranken op basis van afkoop €6,- p.p.p.u. of munten van €2,50 per stuk.

» Schrijf je nu in!

Arrangementen

Hier staat Flash content. Download de nieuwste versie.

Get Adobe Flash player


  * = prijs op aanvraag


Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief:

Contactgegevens

IJskoud Concepts & Events
Eerste Weteringdwarsstraat 70
1017 TP Amsterdam

T: 020-6383264
F: 020-6383265
E: info@ijskoud.com